Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iskolatáska nyereményjáték

Iskolatáska nyereményjáték

Nyerj hétről hétre hozzád illő iskolatáskát!

 

Az új tanévben sok diák az új tanszereket várja a legjobban – minden év egy lehetőség, hogy a személyiségüket kifejező, csodás tolltartóval, füzetekkel, tornazsákkal felszerelkezve vágjanak neki az újabb kihívásoknak. Az új iskolaszerek között az iskolatáska kiemelt helyen szerepel – megpakolni a kedvenc mintáikkal díszített zsákokat, minden nap örömet jelent. A diákok a minta alapján döntenek; a szülők azonban arra figyelnek inkább, hogy a táska vigyázzon a gyerekük hátára, praktikus és biztonságos legyen – éppen ezért kiválasztani az ideális iskolatáskát nem könnyű feladat. 

 

Ezt igyekszünk megkönnyíteni nyereményjátékunkkal, melynek segítségével minden héten egy szerencsés mind a diákok, mind a szülők elvárásainak megfelelő iskolatáskát nyerhet – a saját választása alapján. Kövesd honlapunkat, hiszen minden héten új kérdés megválaszolásával és e-mail címed megadásával nyílik esélyed a nyerésre! (A játékban való részvétel feltétele a hírlevélre való feliratkozás.)

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Decool Kft. a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.