Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dolce Blocco JOY heti tervezők

"Olyan nehéz választani, annyira szépek!" "Egyszerűen tökéletes." "Ha határidőnapló, akkor évek óta Dolce Blocco."

Ez csupán néhány a megannyi üzenetből, amit a Dolce Blocco népes rajongótáborának tagjaitól kapunk, és amelyek megerősítenek minket abban a tudatban, hogy ezzel a kollekcióval valóban egyedi és népszerű termékcsaláddal bővítettük a hazai naptárpiacot.

Joy heti tervező, olyan prémium minőségű, mégis megfizethető termék, amellyel minden hölgy hercegnőnek érezheti magát. Már kézbe fogni is élmény: finom tapintású kívül-belül, a kellően vastag, lekerekített sarkokkal ellátott lapokat könnyű lapozni és élmény rájuk írni.

Több mint egyszerű naptár, hiszen 16 hónap nyújt lehetőséget, hogy a hölgyek feljegyezzék a mindennapos teendőket és a rájuk váró különleges eseményeket, s közben megszervezzék az élet nagyobb feladatait. Ebben számos extra mellett segít az élettervező oldal, amelyben minden héthez kiadástervező, szokástervező, feladattervező tartozik egy-egy idézettel kiegészítve. 

16 hónapos heti tervező naptár első hete 2019 szeptemberétől indul és 2020 december végéig tart. A Joy Calendar plusz oldalai még olyan hasznos részekkel is rendelkeznek, mint a havi tervező, órarend, menzi naptár, névnapok és jegyzetelési lehetőség.

Technikai jellemzői

  • B6 méret 120 x 170 mm
  • 192 oldal
  • Dolce Blocco jelzőszalag
  • Gumis rögzítés
  • Felületkezelés:
    Soft Touch Fólia + UV formalakk

Keresés